Hållbara och anpassningsbara lampskärmar för alla säsonger

Hållbarhet är inte bara en del av vår affärsstrategi, det är en livsstil som vi förespråkar både internt och i de produkter vi erbjuder.

Ett konkret exempel på detta är hur vi har designat våra lampskärmar för att kunna användas om och om igen, oavsett säsong.
Denna flexibilitet har möjliggjort för oss att återanvända samma lampskärmar både sommar och vinter, vilket inte bara minskar vårt miljöavtryck utan också erbjuder våra kunder ett hållbart val utan att kompromissa med stil eller kvalitet.

Anpassningsbara skärmar för alla säsonger

Våra lampskärmar är utformade för att enkelt kunna anpassas efter olika teman och årstider. På sommaren kan de prydas med färgglada, blommiga tyger som förhöjer utomhusmiljön och skapar en glad och inbjudande atmosfär. När vintermånaderna närmar sig kan tygerna enkelt bytas ut till mer festliga och säsongsbetonade mönster, som snöflingor och andra vintermotiv, för att sprida en varm och mysig känsla i vintermörkret.

Ett hållbart val

Att använda samma bas för lampskärmarna året om, och endast byta ut tygerna, är inte bara kostnadseffektivt utan också ett hållbart val. Genom att minimera behovet av nya material och tillverkning minskar vi vårt koldioxidavtryck och bidrar till en mer hållbar framtid. Detta koncept möjliggör att vi kan erbjuda produkter som är både miljövänliga och ekonomiskt fördelaktiga för våra kunder.

Kreativa möjligheter

Våra lampskärmar ger också utrymme för kreativitet. Med möjligheten att byta ut tygerna kan kunderna anpassa skärmarna efter specifika evenemang eller teman, vilket gör dem till en flexibel lösning för olika behov. Oavsett om det är en sommarfest, julmarknad eller något annat evenemang, kan lampskärmarna anpassas för att passa in perfekt i miljön och skapa den önskade atmosfären.

En del av stadens identitet

I många städer har våra lampskärmar blivit en del av stadsbilden. De fungerar inte bara som belysning utan också som en dekorativ och funktionell del av offentliga platser. Genom att erbjuda en produkt som kan användas året om och enkelt anpassas efter säsongens behov, hjälper vi städer att skapa en sammanhållen och attraktiv miljö för invånare och besökare.

Genom att välja våra anpassningsbara lampskärmar kan städer och organisationer bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som de erbjuder en estetiskt tilltalande och funktionell lösning för belysning. Våra lampskärmar är ett utmärkt exempel på hur design och hållbarhet kan gå hand i hand för att skapa produkter som gör skillnad.

Hör av dig till oss för frågor
och annan information:

Christer Ringstrand

Key Account Manager
+46 (0) 8 410 548 91
+46 (0) 733 70 58 70

MEr som kan intressera dig...

MK Illumination AB
Kamaxelgatan 8,
212 41 Malmö
Sweden

+46 (0) 40 630 04 00
info@mk-illumination.se

Vill du ha direktkontakt med någon av oss?

Klicka här för att komma till kontaktsidan