Upptäck fördelarna med våra Premium och Eco LED-lampor

På MK Illumination strävar vi efter att leverera den bästa belysningen för alla dina behov. Våra Premium och Eco LED-lampor är designade för att ge dig högsta kvalitet och effektivitet.

Längre livslängd och högre effektivitet

Våra Premium LED-lampor är utvecklade för att möta våra strikta kvalitetsstandarder och har bevisats ha en längre livslängd jämfört med konventionella LED-lampor. Tester visar att de även har minimal ljusförlust över tid.

Energibesparing med Premium Eco LED

Den andra generationen av Premium LED förbrukar hälften så mycket energi utan att kompromissa med ljusstyrkan. Detta gör dem till ett miljövänligt alternativ som sparar både energi och pengar.

Homogen ljusfärg

Alla våra produkter kännetecknas av en jämn ljusfärg, tack vare användningen av Premium LED i alla våra lösningar. Våra varmvita LED-lampor skapar en mysig och festlig atmosfär, medan våra lysande vita LED-lampor är perfekta för att skapa vinterlandskap och sagovärldar.

  • Ljusfärg varmvita LED: 2400-2700 Kelvin
  • Ljusfärg lysande vita LED: 7000-9000 Kelvin

Låg strömförbrukning

Våra lågströms Premium LED-lampor förbrukar upp till 80 procent mindre energi och avger minimal värme, vilket gör dem både energieffektiva och säkra.

Optimal ljusspridning

MK Premium LED-lampor har en 360 graders ljusspridning, tack vare ett polykarbonathölje med epoxiharts som fungerar som ett förstoringsglas. Detta säkerställer en mjuk och jämn ljusspridning.

Hållbar och robust design

En längre polykarbonathatt ökar kablarnas draghållfasthet och förbättrar deras robusthet, vilket gör våra lampor mer hållbara.

Testade och certifierade produkter

Alla våra produkter testas noggrant av erkända europeiska testinstitut som SLG, SGS, NEMKO, INTERTEK och VDE. Detta garanterar att de uppfyller de högsta säkerhets- och regleringsstandarderna.

Hör av dig till Jonas för frågor
och annan information:

Jonas Nilsson

Technical Project Manager
+46 (0) 40 630 44 15
+46 (0) 72 451 67 16

Hållbart och energisnålt med våra produkter

MEr som kan intressera dig...

MK Illumination AB
Kamaxelgatan 8,
212 41 Malmö
Sweden

+46 (0) 40 630 04 00
info@mk-illumination.se

Vill du ha direktkontakt med någon av oss?

Klicka här för att komma till kontaktsidan